Om oss

År 2013 startade vi (Leif och Inger) verksamheten i liten skala och sedan dess har den bara växt sig större och större. Nu gläds vi åt att varje år få ta hjälp utav duktiga säsongsarbetare och att få träffa trevliga kunder från alla olika håll.

Vårt utbud av blommor består av livliga färger och rik variation, allt från de vanligaste vår- och sommarblommorna till Cannor, Hortensia amplar och Alstromerior. Dessutom prövar vi varje år på nya sorter och färger för att göra din blomsterhandling ännu mer intresssant! Vi köper största delen av våra blommor som små sticklingar av inhemska leverantörer.

Vi säljer även tillbehör som torv och mylla samt utekrukor (bilder kommer senare). Ta gärna kontakt med oss eller kom förbi vårt växthus i Övermark så får du ta del av goda råd och förslag på vad som passar till olika planteringar men även planteringshjälp! Vi har även försäljning under högsäsongen maj-juli i ett litet växthus på Tegelbruksvägen 1 i Närpes. Vår säsong börjar i februari och sträcker sig till slutet av sommaren.